The Future of
Sports & Business

APPLY NOW
Workshops I Panel Discussions I Networking
Workshops
Panel Discussion
Networking
Learn More
SPORTS BUSINESS CONFERENCE
by WHU EUROMASTERS

Digital Content & Tech

Discuss how the online consumption of sports is changing, how new revenue streams can be generated for companies and clubs and what role NFTs will play in the future.

The Equal Game

Discuss the development of women's soccer and actively work together with other students on how more visibility can be generated. Here we question the origin of the differences, how to overcome the discrimination and whether women's soccer should be adapted from the ground up to make it more competitive.

Download Program

The Equal Game

Discuss the development of women's soccer and actively work together with other students on how more visibility can be generated. Here we question the origin of the differences, how to overcome the discrimination and whether women's soccer should be adapted from the ground up to make it more competitive.

Digital Content & Tech

Discuss how the online consumption of sports is changing, how new revenue streams can be generated for companies and clubs and what role NFTs will play in the future.

Download Program

- Timeline 04.11.2021 -

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

09:30 

15 min

Kickoff

Prof. Dr. Sascha Schmidt, Felix Zuhorst

09:45

15 min

Opening Keynote

Fernando Carro (Bayer 04 Leverkusen)

10:00

60 min

Kick-Off - Digital Content&Tech

Ralf Reichert (ESL Gaming), Timm Jäger (EintrachtTech)

11:00

60 min

NFT Workshop by My Football Space

Alexander Schlicher (My Football Space)

12:00

75 min

Panel - The "online" future of sports business

Felix Krause (DAZN), Timm Jäger (EintrachtTech), Alexander Schlicher (My Football Space), Wilken Engelbracht (Cusp Capital)

14:00

30 min

Kick-Off - The Equal Game

Christian Schweers (FC Bayern München)

14:30

60 min

Workshop - Marketing Strategy

Diversity @WHU

15:30

75 min

Panel Discussion - The Equal Game

Steffi Jones (5Minds), Martina Moser (FC Zürich), Cord Sauer (FUMS Magazin), Christian Schweers (FC Bayern München)

17:00

20 min

Live Workout

Trainer

17:20

10 min

Farewell

All

09:30 

Kickoff

Prof. Dr. Sascha Schmidt, Felix Zuhorst

09:45

Opening Keynote

Fernando Carro (Bayer 04 Leverkusen)

10:00

Kick-Off - Digital Content
&Tech

Ralf Reichert (ESL Gaming), Timm Jäger (EintrachtTech)

11:00

NFT Workshop by My Football Space

Alexander Schlicher (My Football Space)

12:00

Panel - The "online" future of sports business

Felix Krause (DAZN), Timm Jäger (EintrachtTech), Alexander Schlicher (My Football Space), Wilken Engelbracht (Cusp Capital)

14:00

Kick-Off - The Equal Game

Christian Schweers (FC Bayern München)

14:30

Workshop - Marketing Strategy

Diversity @WHU

15:30

Panel Discussion - The Equal Game

Steffi Jones (5Minds), Martina Moser (FC Zürich), Cord Sauer (FUMS Magazin), Christian Schweers (FC Bayern München)

17:00

Live Workout

Trainer

17:20

Farewell

All

Note that the SBC will be held in german only

  1. Fill out the form

  2. Hand in potential questions for panel discussions

  3. Be quick and safe yourself NFS goodies

  4. Register for speeddating interviews on friday and saturday

Ticket

SBC

What's in for you
Price: 40€
APPLY